Η Εθνική Λοταρία της Μάλτας επεκτείνεται στο διαδίκτυο 

Η Εθνική Λοταρία της Μάλτας επεκτείνεται στο διαδίκτυο 


Fb/ Intralot

Η Maltco Lotteries εξοπλίζεται με Τεχνολογία Αιχμής της Intralot και προσφέρει στους παίκτες της απλοποιημένη εμπειρία παιχνιδιού διαθέτοντας On the net τα δημοφιλέστερα αριθμοπαιχνίδια της.

Η Intralot ανακοίνωσε την εισαγωγή του LotosXi στην Maltco Lotteries και δίνει τη δυνατότητα στην Εθνική Λοταρία της Μάλτας να επεκτείνει τα αριθμοπαιχνίδια της στο διαδίκτυο. Συνεπής στη στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού, η Maltco Lotteries εξοπλίζεται με την προηγμένη λύση για Ψηφιακές Λοταρίες, INTRALOT LotosXi, και δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία για τα αγαπημένα παιχνίδια των παικτών της Super 5, LOTTO, Quaterno+, Superstar και Quick KENO. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα on-line από σήμερα 30/10/2020 ικανοποιώντας τη μεγάλη ζήτηση των παικτών της εταιρίας για μια ενοποιημένη παικτική εμπειρία που θα συνδέει τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Intralot, το LotosXi δίνει τη δυνατότητα στον πάροχο να ελέγχει τις συνδρομές των παικτών σε κάθε διαθέσιμο παιχνίδι και να διαχειρίζεται το περιεχόμενο τους, επιτρέποντας την πλήρη παραμετροποίηση του με βάση τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς (τοπικοποίηση) και τις προσωπικές προτιμήσεις του παίκτη. Η λύση είναι διαθέσιμη σε πολλαπλά κανάλια και προσφέρει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων και ελκυστικών παιχνιδιών. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα αξιοποίησης των ψηφιακών δεδομένων με στόχο τη διαμόρφωση εξατομικευμένης εμπειρίας παίκτη, δημιουργώντας προστιθεμένη αξία για τη Λοταρία αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Source connection

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.