15 μυστικά για καλύτερο στοματικό σεξ

15 μυστικά για καλύτερο στοματικό σεξ

15 μυστικά για καλύτερο στοματικό σεξ

Εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι πώς να προσφέρετε στοματικό σεξ σε μια γυναίκα με τον σωστό τρόπο, αυτός ο οδηγός είναι αυτό που χρειάζεστε για να την κάνετε να φωνάζει κάθε φορά.

Όταν γνωρίζουμε πώς να κάνετε στοματικό σεξ ένα μια γυναίκα, τα περισσότερα αγόρια απλά δεν έχουν ιδέα. Λοιπόν, τουλάχιστον μέχρι κάποια γυναίκα ή μια escorts να τους πει ακριβώς τι να κάνουν εκεί κάτω!

Για τους περισσότερους άνδρες, το να κάνετε στοματικό σεξ ένα μια γυναίκα είναι χάσιμο χρόνου. Γιατί να την ευχαριστήσετε με τη γλώσσα σας όταν μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το μόριο σας, σωστά; Και σε άλλους, το να κατεβάζεις ένα κορίτσι για ένα λεπτό είναι ένας άλλος τρόπος να κάνεις ένα κορίτσι αρκετά υγρό για να το διεισδύσει. Αλλά σοβαρά, το να κάνετε στοματικό σεξ ένα μια γυναίκα δεν πρέπει να θεωρείται ως προαιρετικό μέρος του παιχνιδιού.

Σκεφτείτε να κάνετε στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα ως έναν από τους περισσότερους, αν όχι τους πιο ισχυρούς τρόπους για να κάνετε μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό και να έχετε μια πολύ, πολύ καλύτερη σεξουαλική εμπειρία μαζί σας. Θέλετε να την ευχαριστήσετε και να την ικανοποιήσετε, έτσι δεν είναι;

Πώς να κάνετε στοματικό με τρόπο που θα την κάνει να ουρλιάζει

Ίσως πιστεύετε ότι το να ξέρεις κάνετε στοματικό σεξ δεν απαιτεί καθόλου δεξιότητα. Απλά σκύβετε, κολλάτε τη γλώσσα σας στο σωστό σημείο και την παρακολουθείτε να το απολαμβάνει. Η αλήθεια είναι, ότι κάτι τέτοιο θα σας κάνει σχεδόν να μην τα καταφέρετε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας σταματήσει.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε απ ‘όσο νομίζετε. Χρειάζεται χρόνος, δεξιότητα και εξάσκηση για να το κάνετε σωστά και να την κάνετε να της μείνει αξέχαστο.

Οφέλη από το στοματικό σεξ

Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην βλέπετε κάποιο νόημα στο να κάνετε στοματικό σεξ σε μια γυναίκα όταν μπορείτε να φτάσετε στον επιθυμητό αποτέλεσμα μόνο με το σεξ και να την ευχαριστήσετε με αυτόν τον τρόπο. Αλλά ίσως να μην την ευχαριστείτε όσο νομίζετε αν κάθε φορά κάνετε τα ίδια πράγματα.

Τα κορίτσια χρειάζονται ερωτικά παιχνίδια. Προσφέρουν πολύ περισσότερο χρόνο στοματικό έρωτα σε σχέση με τους άντρες  και τείνουν να απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά για να κάνουν τα πράγματα να κυλούν προς έναν καταπληκτικό οργασμό.

Όταν οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν στον στοματικό έρωτα

Υπάρχει αυτή η παλιωμένη ιδέα ότι εάν δεν ξέρετε πώς να κάνετε στοματικό έρωτα, απλά απαγγείλετε τα αλφάβητα από το Α έως το Ω στο μυαλό σας και κυλήστε τη γλώσσα σας με τον τρόπο που θα λέγατε το αλφάβητο όταν κάνετε στοματικό σεξ.

Όχι ότι αυτή η συμβουλή δεν λειτουργεί, οι περισσότεροι με αυτόν τον τρόπο ξεκινάνε την εξερεύνηση τους στο στοματικό σεξ. Αντί να το απολαμβάνουν να απογειώνουν τη γυναίκα, πολλοί άνδρες βλέπουν αυτό το μέρος του σεξ ως μια σοβαρή δουλειά που χρειάζεται απόλυτη εστίαση. Λέω «Δ» σωστά; Έκανα λάθος τη γλώσσα μου λέγοντας «Ε»;

Και όλη αυτή η αντιμετώπιση, μετατρέπεται σε δολοφόνο της διάθεσης σας και για τους δύο σας!

Πώς να απολαύσετε το στοματικό σεξ

Προτού φτάσουμε στα βήματα που πρέπει να θυμάστε, ας το ξεπεράσουμε. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το κορίτσι σας θα απολαμβάνει τη γλώσσα σας, πρέπει πραγματικά να απολαύσετε τη χαρά της όταν βρίσκεστε εκεί κάτω.

Μην βυθίζετε μόνο τη γλώσσα σας και σύρετε τον κορμό σας προς τα πίσω στο πρόσωπό της με ένα τεράστιο χαμόγελο. Κατεβείτε εκεί, νιώστε άνετα με το πρόσωπό σας ανάμεσα στους μηρούς της, τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από τα πόδια και κάντε τα μαγικά σας. Σκεφτείτε το στοματικό σεξ, όχι ως κάτι που πρέπει να κάνετε για να την ξυπνήσετε, αλλά ως μέρος του σεξ που προορίζεται να το απολαύσετε, όπως το γδύσιμο μιας γυναίκας, το χτύπημα του στήθους της, ή το κάνετε στοματικό έρωτα.

Όταν μάθετε να χαλαρώνετε το μυαλό σας και να βλέπετε το στοματικό σεξ ως έναν τρόπο να διεγείρετε το κορίτσι σας και να απολαύσετε την πράξη μόνοι σας, θα δείτε ότι κάθε φορά που θα κάνετε σεξ , θα είστε σίγουρα θα σας ευχαριστήσει πέρα ​​από τα λόγια.

Πόσο χρόνο πρέπει να κάνετε στοματικό σεξ;

Κάθε άνδρας θέλει να το ξέρει αυτό, και ειλικρινά, δεν υπάρχει πραγματική απάντηση. Αλλά υπάρχει ένα χρονικό όριο στο οποίο συμφωνούν τα περισσότερα αγόρια και κορίτσια – 15 λεπτά. Τα 15 λεπτά μπορεί να σου μοιάζουν πολύ, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πονέσει η γλώσσα σου!

Εάν μπορείς να κάνεις στοματικό σεξ για περισσότερο από αυτό, είσαι αστέρι. Και αν ένα κορίτσι θελήσει να το κάνεις για περισσότερο από 15 λεπτά, απλώς είναι άπληστο.

Οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσει κάθε άντρας στο στοματικό σεξ

Όπως είπαμε και ποιο πάνω, το να κάνετε σωστά στοματικό σεξ σε μια γυναίκα είναι μια ειδική ικανότητα που δεν έχουν όλοι. Ευτυχώς, αυτή η ικανότητα μπορεί να διδαχθεί και, με την εξάσκηση, θα την κάνετε να κραυγάζει σε χρόνο μηδέν.

Εάν θέλετε πραγματικά να ευχαριστήσετε το κορίτσι σας όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, αυτές οι συμβουλές για το πώς να κάνετε στοματικό σεξ  θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να την κάνετε να κραυγάζει.

1. Αυξήστε την ανυπομονησία. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό από το να λάβεις ένα μήνυμα από έναν άντρα που να λέει ότι θέλει να σε ευχαριστήσει, όπως δεν είχες ποτέ ξανά πριν. Δεν έχει σημασία αν είστε στη δουλειά ή στο γυμναστήριο. Όταν λάβετε αυτό το μήνυμα, θα έχετε σίγουρα τη διάθεση.

Δημιουργήστε εκ των προτέρων την προσδοκία. Ετοιμάστε το μυαλό και το σώμα της για αυτό που έχετε να προσφέρετε και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανυπόμονη θα είναι να λάβει αυτό που θα της προσφέρετε.

2. Εξερευνήστε πρώτα άλλες περιοχές. Μην πηγαίνετε απλά στα σημεία στο σώμα της όπως κάθε άλλη φορά. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ερεθίσει ολόκληρο το σώμα της  πριν τελειώσετε το ταξίδι σας εκεί. Φιλήστε την με πάθος, φιλήστε το λαιμό της, νιώστε την, και ενημερώστε την ότι πρόκειται να ξεκινήσετε τη “δουλειά”.

3. Πηγαίνετε αργά. Αυτό το μέρος είναι πολύ σημαντικό επειδή βοηθά στην οικοδόμηση αυτής της προσδοκίας. Θέλετε να είναι όσο το δυνατόν πιο ερεθισμένη, γιατί θα είναι πολύ πιο εύκολο να την ευχαριστήσετε με αυτόν τον τρόπο. Λοιπόν, προχωρήστε αργά, φιλώντας και γλείφοντας το σώμα της μέχρι να φτάσετε τελικά εκεί.

4. Βρείτε το μαγικό κουμπί της. Και με το «μαγικό κουμπί», εννοώ το clit της. Εάν δεν ξέρετε πού είναι αυτό, τότε έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα. Βρείτε ένα διάγραμμα μιας γυναίκας και εντοπίστε το clit και μετά εστιάστε σε αυτό. Το να ξέρεις πώς να κάνετε στοματικό έρωτα με τον σωστό τρόπο είναι σχεδόν ΟΛΟ για το clit της.

5. Μετακινήστε τη γλώσσα σας. Το πόσο πολύ τα κορίτσια αγαπούν τους κραδασμούς σε αυτήν την περιοχή είναι μια μεγάλη αλήθεια, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επαναλαμβανόμενη κίνηση είναι αυτό που φέρνει τις γυναίκες σε οργασμό. Γι ‘αυτό προσπαθήστε να αναδημιουργήσετε αυτήν την κίνηση χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σας για να τη μετακινήσετε μπρος-πίσω και πάνω-κάτω. Θα την απογειώσετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

6. Εφαρμόστε πίεση με τη γλώσσα σας. Οι κυρίες χρειάζονται επίσης πίεση. Γι ‘αυτό, μην μετακινείτε μόνο τη γλώσσα σας, αλλά πιέστε προς τα κάτω, εμπρός και πίσω όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Αυτό θα δημιουργήσει ιδιαίτερα δυνατά δονήσεις που αρέσουν στα κορίτσια.

7. Χρησιμοποιήστε τα χείλη σας. Η γλώσσα σου δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις στοματικό σεξ. Εάν θέλετε πραγματικά να την κάνετε να εκραγεί, θα χρησιμοποιήσετε ό, τι έχει να προσφέρει το στόμα σας και αυτό περιλαμβάνει τα χείλη σας.

Φιλήστε εκείνη την περιοχή. Χρησιμοποιήστε τα χείλη σας για να τραβήξετε το clit της. Γίνετε δημιουργικοί με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το στόμα σας. Τα χείλη σας είναι ένα σημαντικό κομμάτι, οπότε μην νομίζετε ότι είναι όλα σχετικά με τη γλώσσα σας.

8. Χρησιμοποιήστε την αναρρόφηση με το στόμα σας. Μιλώντας για τα χείλη σας, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να ασκήσετε ένα είδος πίεσης που τα κορίτσια δεν έχουν συνηθίσει να αισθάνονται εκεί – αναρρόφηση! Σφίξε και τραβήξτε την clit της και παρακολουθήστε την να τρελαίνεται για εσάς.

9. Μην ξεχάσετε τα δάχτυλά σας! Ακριβώς επειδή την κάνετε στοματικό σεξ δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα εργαλεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χέρια και τα δάχτυλά σας για να ερεθίσετε το G-spot της. Απλώς γλιστρήστε με το δάχτυλό σας μέσα της και παρακολουθήστε να κορυφώνει!

10. Ρωτήστε την αν της αρέσει. Μην φοβάστε να τη ρωτήσετε αν της αρέσει αυτό που κάνετε. Εάν κάνετε ό, τι σας λέμε μέχρι τώρα, θα πρέπει να να μην μπορεί να σας απαντήσει.

Αυτό όχι μόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε μια μικρή αναπνοή, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να προσαρμόσετε τις μεθόδους σας για να την ευχαριστήσετε όπως ακριβώς θέλει.

11. Διεγείρει άλλα μέρη του σώματός της. Έχετε χέρια και μπορείτε να τα φτάσετε όπου θέλετε! Με την τόνωση πολλαπλών περιοχών, θα μπορείτε να την ευχαριστήσετε με περισσότερους τρόπους.

12. Αλλαγή θέσεων. Υπάρχουν αμέτρητες θέσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας σε ένα μόνο σημείο, δοκίμασε τα όλα και, στη συνέχεια, μείνε σε αυτή που έχει τα καλύτερα σχόλια.

13 Αλλαγή εντάσεων. Μην πας με έναν ρυθμό όλη την ώρα. Άλλαξε το ρυθμό πηγαίνοντας αργά και μετά επιταχύνοντας. Μπορείτε να ασκήσετε λίγη πίεση και, στη συνέχεια, να εφαρμόσετε ακόμη περισσότερο πριν μαλακώσετε ξανά. Η ποικιλία είναι το κλειδί για τον οργασμό της.

14. Ρωτήστε της τι θέλει. Εάν πραγματικά δεν είστε σίγουροι τι της αρέσει και τι όχι, απλώς ρωτήστε την. Μην ντρέπεσαι! Αυτό μπορεί να γίνει με έναν πολύ σέξι τρόπο, αν ακουμπάτε κοντά και ψιθυρίζετε, “Πείτε μου τι θέλεις να σου κάνω.” Αυτό βάζει τη μπάλα στο γήπεδο της και θα μάθετε ακριβώς τι της αρέσει και θέλει.

15. Μείνε λίγο περισσότερο. Εάν η φίλη σας είναι καλή, υπάρχει πιθανότητα να τραβήξει το κεφάλι σας και να σας ωθήσει να επιστρέψετε σε κάποιο άλλο σημείο, γιατί ξέρει ότι πιθανότατα είστε κουρασμένοι και είναι αμήχανη. Αλλά αντί να επιστρέψετε, μείνετε κάτω για λίγο περισσότερο! Ενημερώστε την ότι το απολαμβάνετε τόσο πολύ που δεν θέλετε να πάτε σε κάποιο άλλο σημείο. Θα την κάνει να νιώσει υπέροχα και θα απολαύσει τη γλώσσα σας χωρίς να αναρωτιέται αν δεν σας αρέσει να της κάνετε στοματικό σεξ.

Η εκμάθηση του στοματικού σεξ δεν είναι κάτι που είναι εύκολο και απλό. Θα χρειαστεί λίγη πρακτική, αλλά όσο ακολουθείτε αυτές τις συμβουλές για το πώς να κάνετε στοματικό σεξ από τις  athens escorts, θα φωνάζει με ευχαρίστηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε περισσότερα για τη στοματικό σεξ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.