16:37
19/5

Ψήφισμα πολυνομοσχεδίου με βαριές επιπτώσεις

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη
UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ψήφισμα πολυνομοσχεδίου με βαριές επιπτώσεις

Ψηφίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο το εξευτελιστικό (εκτός από ελάχιστα μέρη του) πολυνομοσχέδιο, με τις αντιδράσεις από ένα μικρό μέρος πλέον των Ελλήνων και με ένα άλλο να ελπίζει ακόμα για την ανάπτυξη.

Άλλη μια παράσταση του θεάτρου Σκιών της κυβέρνησης δόθηκε χθες στη βουλή, που δεν πείθει ακόμα και όσους πιστεύουν πως αυτή η κυβέρνηση είναι η καλύτερη επιλογή μας.

Η μείωση του χρέους που θα γίνονταν αναίμακτα, όπως όλοι βλέπουμε θα γίνει ακόμα πιο επώδυνα και το «θα γίνει» είναι φυσικά μια αισιόδοξη παραχώρηση στα δρώμενα.

Η Ελλάδα σύμφωνα με τον χάρτη της 3/2/1830 και το πρωτόκολλο του Λονδίνου, υποφέρει ακόμα από τη διέλευση του Κρόνου σε δυσαρμονική όψη με την Σελήνη της και παρόλο που ο Ήλιος της στον Υδροχόο δέχεται την αρμονική όψη του διελαύνοντα Δία, δεν διαφαίνεται να παίρνει την πολυαναμενόμενη ανάσα.

Αλλά και ο χάρτης της μεταπολίτευσης της 24ης Ιουλίου 1974 στις 4:13πμ. που και αυτός δουλεύει σύμφωνα με τα γεγονότα, δεν δείχνει καμία ουσιαστική αλλαγή παρά μόνο τη διέλευση του Δία από τον γενέθλιο Ουρανό τον προσεχή Σεπτέμβριο, που εκεί κάποια επαναστατική αλλαγή είναι προδιαγεγραμμένη, η οποία όμως απαιτεί ρίσκο και τόλμη, δύο έννοιες που ως τώρα έχουν θαφτεί από τις αντίθετές τους.

Ως τον Φεβρουάριο του 2018 που ο διελαύνων Κρόνος στον Αιγόκερω θα συναντήσει τον γενέθλιο Δία της, τείνουμε να υποστούμε όλα όσα είναι προσυμφωνημένα και από εκεί και μετά μπορούμε να ελπίζουμε, πως αν είμαστε καλοί σκλάβοι, θα ανταμειφθούμε με ένα κομμάτι ψωμί παραπάνω.

astroboudoir.blogspot.gr

Αstra & Οραμα Online