0:01
1/5

Προβλέψεις Μαΐου (1-31/5)

Από τον Θανάση Ματσώτα
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Προβλέψεις από 1 έως και 31 Μαΐου

Ο Μάιος είναι ο πιο έντονος μήνας της Άνοιξης. Χαρακτηρίζεται από την ανάγκη η φύση να αναγεννηθεί, μέσα από πολλές και διαφορετικές μορφές, από εκρήξεις χρωμάτων κι αρωμάτων, από ουρανό που σκοτεινιάζει και ξαφνικά ξανοίγει γεμίζοντας φως. Όλα ξαναγεννιούνται και η ελπίδα της αναγέννησης αυτής γίνεται χαρμόσυνο νέο αισιοδοξίας πως η ζωή είναι ωραία και συνεχίζεται. Κάπως έτσι και αστρολογικά θα εκφραστεί για τους περισσότερους.

Επιτέλους ο Ερμής ορθοδρομεί στις 3 του μήνα και μέχρι τις 10, θα συναγωνίζεται σε πρωτοτυπία τον Ουρανό όντας και οι δύο στον Κριό αποσπώντας  την καθημερινότητά μας απ τα συνηθισμένα. Τώρα η διάθεση γύρω μας και μέσα μας αλλάζει. Συντονιζόμαστε με τους φυσικούς ρυθμούς κι αποκτάει η ζωή μας την έμπνευση να γνωρίσουμε το καινούργιο.

Στις 4 του Μάη ο Ήλιος θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα δίνοντάς μας έντονη διαίσθηση, ενώ στις 9 θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα κι ίσως παν να μας χαλάσουν την ανοιξιάτικη διάθεση παρασκηνιακές καταστάσεις.

Στις 11 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο Σκορπιό και εδώ θα πρέπει να προχωρήσουμε με  σχέδια μετρημένα στρατηγικά σχεδόν σε τομείς που αφορούν τη ζωή μας ακόμα και αν χρειαστεί να ρισκάρουμε. Την ίδια μέρα ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο μας καλούν να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα συμφωνίες που μπορεί να έχουν διάρκεια στο χρόνο και στις 12 ένα τρίγωνο του Άρη με τον Δία μας στέλνει ευκαιρίες τύχης και επιτυχίας.

Στις 16 Μαΐου ο Ερμής μπαίνοντας στον Ταύρο  σταματάει καταστάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο και μας καλεί να κινηθούμε σε έδαφος σταθερό και σε γνωστά μονοπάτια.

Στις 19 με ο Κρόνος κάνοντας τρίγωνο με τον Ουρανό θα μας βοηθήσει να συνθέτουμε τα αντίθετα ενώ η Αφροδίτη θα μας δώσει νωχελική διάθεση.

Στις 25 του μήνα γίνεται η νέα Σελήνη στους Διδύμους. Εμπρός λοιπόν για νέα ξεκινήματα. Κάνει όμως ένα τετραγωνάκι με τον Πλούτωνα που αυτό σημαίνει πως όσο χαλαρή διάθεση έχουμε να γνωριστούμε ή να ερωτευτούμε κόσμο, καλό θα ήταν αυτό να γίνεται με επιφυλάξεις και γιατί όχι και προφυλάξεις.

Στις 28 Μαΐου, το εξάγωνο Ερμή Ποσειδώνα μας κάνει λιγάκι συναισθηματικά μπερδεμένους. Ενώ στις 29 του ίδιου μήνα η αντίθεση Άρη Κρόνου παίζει ανυπόμονα με το νευρικό μας σύστημα, δεν αντέχουμε αναβολές, δεν μπορούμε να βιώνουμε ακυρώσεις αλλά όψη είναι θα περάσει.

Τέλος, στις 31 Μαΐου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό μας κάνει αιφνιδιαστικά τολμηρούς. Την ίδια ημέρα  ο Ερμής με τον Πλούτωνα να κάνουν καλή συντροφιά, ας στείλουμε τις ευχές μας στο σύμπαν γιατί θα ακούει καλύτερα. Κι αν μας κάτσει;

Αstra & Οραμα Online