0:01
22/4

Πώς συμπεριφέρονται οι Καρκίνοι όταν ερωτεύονται;

Από την Αση Μπήλιου
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πώς συμπεριφέρονται οι Καρκίνοι όταν ερωτεύονται;

Mε ποιο τρόπο αντιδρούν ο Ηλιος (δηλαδή, το ζώδιο μας), η θέση της Σελήνης στον γενέθλιο χάρτη μας και ο Ωροσκόπος μας;

Διαβάστε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ερωτική μας συμπεριφορά σύμφωνα με τα τρία αυτά στοιχεία για τον Καρκίνο και μάθετε τι αποκαλύπτει το τρίπτυχο της προσωπικότητας για τη στάση μας στα ζητήματα καρδιάς!

Ήλιος στον Καρκίνο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο εκπέμπει ένα πιο ντροπαλό «σεξαπίλ» που όμως είναι ακαταμάχητο. Η ευαίσθητη, κυκλοθυμική και παρορμητική του συμπεριφορά τον κάνει κάπως απροσπέλαστο στα μάτια του συντρόφου του,  είναι όμως μέρος του αμυντικού του σχεδίου. Πρέπει το ταίρι του να τον πείσει πρώτα για την ευγένεια την ψυχής του, την ειλικρίνεια και την διάθεση του για δέσμευση προκειμένου να μείνει μαζί του για πάντα. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως ο σύντροφος του είναι καταδικασμένος να βλέπει μόνο το σκληρό του περίβλημα όπως στο σύμβολο του ζωδίου το καβούρι.

Σελήνη στον Καρκίνο

Αν με τον Ήλιο στον Καρκίνο τα πράγματα είναι σύνθετα, με την Σελήνη στον Καρκίνο τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα αφού φημίζεται για την ευαισθησία της στις δονήσεις του περιβάλλοντος. Το μεγάλο της μειονέκτημα είναι ότι παίρνει πολύ προσωπικά τις αντιδράσεις των άλλων και οδηγείται σε φανταστικά σενάρια απόρριψης. Έχει ιδιαίτερο δέσιμο με την μητέρα, την οικογένεια και τις ρίζες της. Συνήθως λειτουργεί ως μαγνήτης σε άτομα με ανισορροπίες που δεν μπορούν να της επιστρέψουν την αγάπη που μεγαλόκαρδα τους έδωσε. Στην συμβίωση, η σελήνη αυτή είναι ιδιαίτερα ζεστή και συντροφική και δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Ωροσκόπος στον Καρκίνο

Όπως και στον Ήλιο ή την Σελήνη ο ωροσκόπος στον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος απέναντι στους άλλους και κάποιες φορές δεν έχει όρια στην φροντίδα που μπορεί να τους παρέχει. Γι αυτό πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί έχει την τάση να έλκει ανθρώπους με ιδιαίτερα προβλήματα που τρέφονται από την ενέργεια του του. Συνήθως επηρεάζεται πολύ από αυτά που του λένε οι άλλοι χωρίς να εξετάσει γιατί τα είπαν. Η σελήνη ως κυβερνήτης του Καρκίνου και η θέση της στον ζωδιακό, μπορεί να δώσει περισσότερες απαντήσεις σχετικά με το πώς συμπεριφέρεται αυτός ο ωροσκόπος.

Αstra & Οραμα