13:18
1/5

Αντρας Δίδυμος: Πως να πετύχετε τον κινούμενο στόχο

Από τον Κώστα Λεφάκη
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αντρας Δίδυμος: Πως να πετύχετε τον κινούμενο στόχο

Το να κερδίσετε την καρδιά ενός Διδύμου δεν είναι καθόλου απλό πράγμα, δεδομένου ότι αλλάζει θέση με αστραπιαία ταχύτητα, και ο επίδοξος κυνηγός κινδυνεύει να χαραμίσει ένα σωρό φυσίγγια.

Ο Δίδυμος είναι στόχος ανήσυχος, αόριστος, άπιαστος, γι’ αυτό, αν θέλετε να τον πετύχετε, ο έρωτάς σας πρέπει να είναι επίλεκτος σκοπευτής. Τα καλύτερα πυρά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι φυσικά... λεκτικά! Το δόλωμα; Μια κοσμική συγκέντρωση γεμάτη ανθρώπους εξωστρεφείς, αντικομφορμιστές και πάνω απ’ όλα διατεθειμένους να ακούσουν, όπου μπορεί κανείς να κάνει πολλά πράγματα μαζί: να τρώει, να μιλάει, να παίζει πόκερ και να φλερτάρει, όλα την ίδια στιγμή.

Κεφαλαιώδους σημασίας είναι να παρασύρετε τον Δίδυμο σε ένα έδαφος όπου αισθάνεται άνετα, ώστε να μείνει ακίνητος τουλάχιστον για όσο χρόνο θα χρειαστείτε για να σκοπεύσετε.

Μόλις η προσοχή του στραφεί προς εσάς, θα αρχίσει, φυσικά, να σας κάνει επίδειξη – πώς αλλιώς; μιλώντας. Αφήστε τον, αλλά μη δείξετε υπερβολικό ενθουσιασμό για το σόου – να είστε ανεξιχνίαστη. Αυτό θα κινήσει την έμφυτη περιέργειά του και από την ίδια κιόλας στιγμή θα επιδοθεί με μανία στην προσπάθεια να εξερευνήσει το μυαλό σας.

Πράγματι, εκείνο που τον ενδιαφέρει δεν είναι το πώς είστε όσο το τι σκέφτεστε. Η πιο έντονη ερωτική επιθυμία του είναι να γδύσει μια γυναίκα από τα νοητικά της πέπλα. Προορισμός για εκείνον είναι ο εγκέφαλός σας. Κρατήστε κρυφό το περιεχόμενό του, μέχρι να τον κερδίσετε.

Αstra & Οραμα