19:13
14/5

Σαλβαντόρ Σομπράλ: Ο Πορτογάλος που σάρωσε στη φετινή eurovision

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη
UPDATED:
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Σαλβαντόρ Σομπράλ: Ο Πορτογάλος που σάρωσε στη φετινή  eurovision

Βροχή στα 12άρια χθες το βράδυ στο Κίεβο με το μελαγχολικό τραγούδι της Πορτογαλίας να της δίνει την πρώτη της νίκη στην ιστορία του διαγωνισμού.

Βροχή στα 12άρια χθες το βράδυ στο Κίεβο με το μελαγχολικό και μελωδικό τραγούδι της Πορτογαλίας να της δίνει την πρώτη της νίκη στην ιστορία του διαγωνισμού.
Ο Αιγόκερως Σαλβαντόρ Σομπράλ ερμήνευσε με έναν ιδιαίτερο τρόπο το τραγούδι που έγραψε η αδερφή του "Amar pelos dois", σαρώνοντας και στις κριτικές επιτροπές αλλά και στις ψήφους του κοινού.

Με Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Κρόνο, Ποσειδώνα και Ουρανό στον Αιγόκερω, ο Σομπράλ αποκτά μια ιδιαίτερη εικόνα και ιδιοσυγκρασία και χθες το βράδυ έδειξε και πόσο μπορεί να τρολάρει τον εαυτό του με τους μορφασμούς που επέλεγε στο άκουσμα των αποτελεσμάτων κάθε χώρας, αποτέλεσμα της συνόδου Ήλιου – Ουρανού –Ποσειδώνα.

Η θριαμβευτική του νίκη βασίζεται σχεδόν ολοκληρωτικά στη Νέα Σελήνη του Απριλίου στον Ταύρο, σε ακριβέστατο τρίγωνο με τον Ήλιο του αλλά και τον Ουρανό του. 

Επίσης η παρουσία του διελευστικού Δία από τον Ζυγό σε τετράγωνο με τον Κρόνο του, είναι μια πολύ σημαντική συγκυρία καθώς ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του ζωδίου του.

Η πρωτότυπη ερμηνεία του και η ξεχωριστή του παρουσία όχι μόνο δεν άφησαν αδιάφορο το κοινό αλλά ίσως επιβραβεύτηκε ακόμα περισσότερο, από το γεγονός πως του απαγόρευσαν να βγει στη σκηνή του τελικού με μπλούζα που έγραφε S.O.S refugees, ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για πολιτικό μήνυμα. 

astroboudoir.blogspot.gr

Αstra & Οραμα Online