18:53
16/5

Κοκκινάκης - Σπαλιάρας: Στο Survivor των εντυπώσεων

Από την Κατερίνα Σαλωνίκη
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Κοκκινάκης - Σπαλιάρας: Στο Survivor των εντυπώσεων

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μεταξύ του Ζυγού Κώστα Κοκκινάκη και του Δίδυμου Γιάννη Σπαλιάρα και δεν φαίνεται να σταματάει, αντίθετα χειροτερεύει.

Το θέμα είναι η στρατηγική με τη μέση του Σπαλιάρα που κατά τον Κοκκινάκη προφασίστηκε πρόβλημα για να μην παίξει και η απάντηση του Σπαλιάρα είναι η στρατηγική του Κοκκινάκη στο μαγείρεμα της προηγούμενης ψηφοφορίας των διασήμων.

Άκρη δεν θα βγει φυσικά με τον Σπαλιάρα να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις εφόσον αγωνιστικά δεν μπορεί και τον Κοκκινάκη να μπαίνει στο παιχνίδι των εντυπώσεων προσπαθώντας να προβάλει το δίκιο.
Ένας Ζυγός και ένας Δίδυμος με τη Σελήνη τους στον Ζυγό προσπαθούν να εξαντλήσουν όλη τη διπλωματία των ζωδίων και της Σελήνης τους χωρίς φυσικά να παραδέχονται αυτό που και οι δύο έκαναν και είναι δικαίωμά τους!

Μόνο που ο Κοκκινάκης αυτή τη στιγμή έχει έναν Ήλιο στις 15 μοίρες του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή του και σε γενέθλια αντίθεση με Δία και ο Δίας διελαύνει από τις μοίρες αυτές.

Αυτό σημαίνει πως κερδίζει το κοινό ακόμα και αν ο Σπαλιάρας παραμείνει στον αγώνα, καθώς η ψηφοφορία γίνεται με άλλα κριτήρια, προς το παρόν.

astroboudoir.blogspot.gr

Αstra & Οραμα Online